ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα επίθεση σήμερα στην Ινδονησία μετά τη χθεσινή αιματοχυσία (βιντεο)

Νέα επίθεση σήμερα στην Ινδονησία μετά τη χθεσινή αιματοχυσία (βιντεο)

Μία ημέρα μετά το κύμα αιματηρών εκρήξεων στην πόλη Σουραμπάγια της Ινδονησίας, στόχος επίθεσης έγινε σήμερα η έδρα της αστυνομίας στην ίδια πόλη.

Δράστες είναι, σύμφωνα με το BBC, δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μηχανάκι.

Αστυνομικοί τραυματίστηκαν αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες Κυριακή, από τις βομβιστικές επιθέσεις σε τρεις εκκλησίες. Την ευθύνη για τα χτυπήματα ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν η επίθεση συνδέεται με τις χθεσινές.

Σε ένα από τα χτυπήματα, μητέρα με τις δύο κόρες της ανατινάχτηκαν σε μία εκκλησία, ενώ ο πατέρας και δύο γιοι σε δύο άλλες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οικογένεια ήταν ανάμεσα στους εκατοντάδες Ινδονήσιους, που είχαν επιστρέψει από τη Συρία, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για τη φύση της εμπλοκής τους στον πόλεμο εκεί με το Ισλαμικό Κράτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.