ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση Ερντογάν σε ΗΠΑ: «Εσείς ενθαρρύνετε το Ισραήλ να προχωρά σε σφαγές»

Επίθεση Ερντογάν σε ΗΠΑ: «Εσείς ενθαρρύνετε το Ισραήλ να προχωρά σε σφαγές»

Σαφή θέση κατά της απόφασης των Ηνωμένων Πολιτειών να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στο Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, προκαλώντας μεγάλες συγκρούσεις και δεκάδες νεκρούς και τραυματίες στη Λωρίδα της Γάζας, εξέφρασε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Ανατολική Ιερουσαλήμ είναι πρωτεύουσα της Παλαιστίνης».

«Οι ΗΠΑ έχουν χάσει τον μεσολαβητικό ρόλο τους στην ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος, επικαλούμενος την απόφαση που ελάβαν 128 κράτη στο πλαίσιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, την οποία η Ουάσιγκτον και ελάχιστοι σύμμαχοί τους, δεν σεβάστηκαν.

«Η Ιερουσαλήμ, πάνω απ’όλα, η Ανατολική Ιερουσαλήμ, είναι πρωτεύουσα της Παλαιστίνης. Στον ισλαμικό κόσμο, το αποδεχόμαστε όπως είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, με επίσημη ανακοίνωσή της η Άγκυρα, καταδίκασε «τη σφαγή που πραγματοποίησαν οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας», οι οποίες, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «ενθαρρύνθηκαν από τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας, κατά των Παλαιστινίων οι οποίοι συμμετέχουν σε ειρηνικές διαδηλώσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.