ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπουργός Τουρισμού Ισραήλ στους συμπατριώτες του: «Μην ταξιδεύετε στην Τουρκία»

Υπουργός Τουρισμού Ισραήλ στους συμπατριώτες του: «Μην ταξιδεύετε στην Τουρκία»

«Λέω κατηγορηματικά, μήν ταξιδεύετε στην Τουρκία. Και θα το έλεγα αυτό και πριν τα τελευταία γεγονότα», δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός υπουργός Τουρισμού, Γιαρίβ Λεβίν, σε ιστοσελίδα του Ισραήλ, μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πως θα σταθεί στο πλευρό των Παλαιστινίων και δε θα επιτρέψει στο Ισραήλ να «κλέψει» την Ιερουσαλήμ.

Η Τουρκία είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικους προορισμούς για τους Ισραηλινούς, με 380.000 τουρίστες από το Ισραήλ να έχουν επισκεφθεί τη γειτονική χώρα μέσα στο 2017.

Μετά τα επεισόδια της Δευτέρας στη Λωρίδα της Γάζας, ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για «γενοκτονία» εις βάρος των Παλαιστινίων και η Τουρκία ζήτησε από τον πρέσβη του Ισραήλ στην Άγκυρα να εγκαταλείψει την χώρα.

Στη συνέχεια, το Ισραήλ κάλεσε τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στην Ιερουσαλήμ να φύγει από την χώρα, ενώ η Τουρκία είχε ήδη ζητήσει την ανάκληση του Τούρκου πρέσβη στο Τελ Αβίβ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ισραηλινός υπουργός Τουρισμού υποστήριξε πως, η χώρα του ενδιαφέρεται να διατηρήσει τις εμπορικές σχέσεις της με την Τουρκία και δήλωσε: «Αυτές οι σχέσεις είναι καλές για εμάς και καλές για εκείνους». Τουρκία και Ισραήλ είχαν αποκαταστήσει τις διπλωματικές τους σχέσεις πριν δύο χρόνια μετά από έξι χρόνια «ψυχρότητας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.