Ταϊλάνδη: Συγκλονίζει η χήρα του νεκρού δύτη – Το μήνυμά της στα παιδιά που διασώθηκαν (φωτο)

Ταϊλάνδη: Συγκλονίζει η χήρα του νεκρού δύτη – Το μήνυμά της στα παιδιά που διασώθηκαν (φωτο)

Μπορεί η επιχείρηση στην Ταϊλάνδη να θεωρείται πετυχημένη καθώς και τα 12 παιδιά αλλά και ο προπονητής διασώθηκαν, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει τη θυσία ενός δύτη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό τους.

Η σύζυγος ενός Ταϊλανδού πρώην δύτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους του ποδοσφαίρου από ένα πλημμυρισμένο σπήλαιο της βόρειας Ταϊλάνδης, δήλωσε σήμερα ότι της λείπει πολύ και έκανε έκκληση στα παιδιά να μην κατηγορούν τους εαυτούς τους για τον χαμό του.

«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ»

Ο 38χρονος Σαμάν Κουνάν, ένα πρώην μέλος της επίλεκτης ομάδας SEAL του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης, ήταν το μοναδικό θύμα της διεθνούς επιχείρησης διάσωσης.

«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ», είναι τα λόγια της χήρας του, της Βαλεεποάν Κουνάν, που εμφανίζονται σε λεζάντα κάτω από μια μαυρόασπρη φωτογραφία του συζύγου της, την οποία ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Μου λείπεις… Σ’αγαπώ και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ… από τώρα και στο εξής κάθε φορά που θα ξυπνάω… ποιον θα φιλάω;».

Ο κόσμος θα πρέπει να μη ξεχάσει τον Σαμάν, τον επικεφαλής της επιχείρησης διάσωσης, είπε η ίδια σε συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της 17ήμερης επιχείρησης.

Παγκόσμια θλίψη

Άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο έστειλαν συλλυπητήρια και έκαναν σχόλια στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας σε εσάς και την οικογένειά σας αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο σύζυγός σας είναι τόσο γενναίος. Ο κόσμος δεν θα ξεχάσει την καλοσύνη του και ό,τι έκανε για να σώσει αυτά τα παιδιά», ανέφερε ένα από τα σχόλια.

https://www.instagram.com/p/Bk_brfjni2a/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας Ταϊλανδός καλλιτέχνης δεσμεύτηκε να φιλοτεχνήσει ένα άγαλμα του Σαμάν το οποίο θα τοποθετηθεί στην επαρχία Τσιάνγκ Ράι, όπου βρίσκεται το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.