ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άαχεν: Οι Γερμανοί φρόντισαν να εξηγήσουν στον νεοναζί Α. Γιατσενιούκ ότι είναι ανεπιθύμητος [vid]

Άαχεν: Οι Γερμανοί φρόντισαν να εξηγήσουν στον νεοναζί Α. Γιατσενιούκ ότι είναι ανεπιθύμητος [vid]

Ο διορισμένος από την πραξικοπηματική φιλοδυτική κυβέρνηση του Κιέβου, νεοναζί και σαϊεντολόγος πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Αρσένι Γιάτσενιουκ αποδοκιμάσθηκε έντονα στη Γερμανία, όπου έφθασε για να παραστεί στην τελετή απονομής του βραβείου του από τον πρόεδρο της ΕΕ, Χέρμαν βαν Ρομπάι.

Η τελετή έγινε στο Άαχεν και οι ντόπιοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο όπου θα γινόταν η τελετή για το βραβείο. Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα που καλούσαν τις ΗΠΑ να σταματήσουν την επιρροή τους στην Ουκρανία, όπως σημειώνει το Russia Today.

Ο Γιάτσενιουκ θα παραλάβει το  διεθνές βραβείο του Καρλομάγνου στη διήμερη επίσκεψή του και να συζητήσει για το χρέος του φυσικού αερίου προς τη Ρωσία, με τους Γερμανούς πολιτικούς.

(Πηγή)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.