ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκλεισε: Τον Οκτώβριο η συνάντηση Αλ. Τσίπρα-Ντ. Τραμπ στην Ουάσιγκτον – Τι ζητάει ο πρωθυπουργός για τα F-35

Έκλεισε: Τον Οκτώβριο η συνάντηση Αλ. Τσίπρα-Ντ. Τραμπ στην Ουάσιγκτον – Τι ζητάει ο πρωθυπουργός για τα F-35

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόνλαντ Τραμπ, οριστικά θα λάβει χώρα το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναλαμβάνει το επόμενο διάστημα σημαντικές πρωτοβουλίες για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων αλλά αυτό που αναμένεται να κυριαρχήσει στην συνάντηση είναι ο υπερεξοπλισμός της Τουρκίας και η ουσιαστική «αποστρατικοποίηση» της Ελλάδας από την άλλη που θα την καταστήσει «στρατηγικό όμηρο» της Άγκυρας.

Συνεπώς ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να ζητήσει οικονομική βοήθεια για την προμήθεια έως και 30 μαχητικών F-35 ως απάντηση στην παράδοση των αντίστοιχων τουρκικών τα οποία σημειώνεται θα ξεπεράσουν τα 100.

Να πούμε ότι η αγορά από την Άγκυρα των ρωσικών αντιαεροπορικών S-400 επιδεινώνει το πρόβλημα για την ΠΑ στο Αιγαίο ακόμα και με απόκτηση των F-35 καθώς το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα το «βλέπει» και το στοχοποιεί ακόμα και σε απόσταση 150 χλμ.

Η επίσημη επίσκεψη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον και η συνάντησή του με τον Ντ. Τραμπ θα ανακοινωθεί επισήμως από τον Λευκό Οίκο εφόσον οριστικοποιηθεί και τυπικά η ημερομηνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.