ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απευθείας συνομιλίες με την Ουάσινγκτον θέλει η Πιονγκγιάνγκ σύμφωνα με την Ρωσία

Απευθείας συνομιλίες με την Ουάσινγκτον θέλει η Πιονγκγιάνγκ σύμφωνα με την Ρωσία

Επιδιώκει να λάβει εγγυήσεις από την Ουάσιγκτον σχετικά με την ασφάλειά της, γι’ αυτό και ζητάει να διεξαχθούν απευθείας συνομιλίες με τις ΗΠΑ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας επισήμανε ότι ενημέρωσε τον Αμερικανό ομόλογό του Ρεξ Τίλερσον σχετικά με τις προθέσεις της Πιονγκγιάνγκ, όταν οι δύο υπουργοί συναντήθηκαν στο περιθώριο μιας διάσκεψης στη Βιέννη σήμερα.

«Γνωρίζουμε ότι η Βόρεια Κορέα θέλει πάνω απ’ όλα να μιλήσει με τις ΗΠΑ σχετικά με το θέμα των εγγυήσεων για την ασφάλειά της. Είμαστε έτοιμοι να το υποστηρίξουμε αυτό, είμαστε έτοιμοι να διευκολύνουμε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις» είπε ο Λαβρόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Οι Αμερικανοί συνάδελφοί μας (μεταξύ αυτών) ο Ρεξ Τίλερσον το άκουσαν αυτό» πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.