ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

ΗΠΑ: «Σύντομα θα επιβάλουμε στη Βόρεια Κορέα τις πιο σκληρές κυρώσεις της ιστορίας της»

ΗΠΑ: «Σύντομα θα επιβάλουμε στη Βόρεια Κορέα τις πιο σκληρές κυρώσεις της ιστορίας της»

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικ Πενς δήλωσε σήμερα από το Τόκιο πως η Ουάσινγκτον πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα τις «πιο αυστηρές» οικονομικές κυρώσεις που έχουν ληφθεί ποτέ σε βάρος της Βόρειας Κορέας.

«Ανακοινώνω σήμερα πως οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται σύντομα να αποκαλύψουν τις πιο σκληρές και τις πιο επιθετικές οικονομικές κυρώσεις που ελήφθησαν ποτέ σε βάρος της Βόρειας Κορέας», δήλωσε ο Πενς στο πλευρό του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε έπειτα από συζητήσεις για τη βορειοκορεατική απειλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποκαλώντας τη Βόρεια Κορέα «το πιο τυραννικό και καταπιεστικό καθεστώς στον πλανήτη», ο Πενς είπε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους, περιλαμβανομένης της Ιαπωνίας, θα διατηρήσουν τη μέγιστη πίεση στην Πιονγκγιάνγκ έως ότου λάβει μέτρα προς μια «πλήρη, επαληθεύσιμη και αμετάκλητη» αποπυρηνικοποίηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.