ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρωσία: Η Σαμπτσάκ δημιουργεί νέο κόμμα σε συνεργασία με τον πρώην βουλευτή της ρωσικής Δούμας

Ρωσία: Η Σαμπτσάκ δημιουργεί νέο κόμμα σε συνεργασία με τον πρώην βουλευτή της ρωσικής Δούμας

Η υποψήφια για την ρωσική προεδρία Ξένια Σαμπτσάκ και ο πρώην βουλευτής της ρωσικής Δούμας Ντμίτρι Γκουντκόφ ανακοίνωσαν σήμερα ότι αποφάσισαν να ενώσουν τις προσπάθειες τους και να ιδρύσουν νέο κόμμα.

Η γνωστή ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια, πριν συναντηθεί με τους ψηφοφόρους της στη Μόσχα, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής θα ανακοινώσει τα σχέδια της για τα προσεχή χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Ντμίτρι Γκουντκόφ, απευθυνόμενος στους συγκεντρωθέντες είπε ότι πρόσφατα είχε προτείνει στην Ξένια να συνεργαστούν και εκείνη δέχθηκε. Η Σαμπτσάκ από την πλευρά της είπε «αποφασίσαμε να είμαστε μαζί», διευκρινίζοντας ότι με τον Γκουντκόφ συμφώνησαν να ιδρύσουν κόμμα.

Πρόσφατα ο Γκουντκόφ στην σελίδα του στο Telegram είχε γράψει ότι μαζί με την Σαμπτσάκ θα κάνει το «Κόμμα της αλλαγής», το οποίο θα είναι η μετεξέλιξη του κόμματος «Πρωτοβουλία των Πολιτών» του Αντρέι Νατσάγιεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.