ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επικεφαλής Πρασίνων-Γερμανία: Οικονομική πίεση σε όσες χώρες της Ε.Ε. δεν δέχονται πρόσφυγες

Επικεφαλής Πρασίνων-Γερμανία: Οικονομική πίεση σε όσες χώρες της Ε.Ε. δεν δέχονται πρόσφυγες

Για ανάγκη συμφωνίας «σε μεγαλόψυχα, μακρόπνοα και αξιόπιστα ποσοστά υποδοχής προσφύγων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κοινή ευρωπαϊκή πολιτική απόλαυση του κράτους δικαίου από όσους ανθρώπους φθάνουν στην Ευρώπη έκανε λόγο η Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρντ, σε συνέντευξή της.

Η ίδια αποτελεί την επικεφαλής του ψηφοδελτίου των οικολόγων «Πράσινων» (Die Gruenen) για τις ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτεμβρίου στη Γερμανία.

Όπως τόνισε, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να πεισθούν να δεχτούν πρόσφυγες μέσω οικονομικής πίεσης και «όποια δεν δέχεται, αν και αποφάνθηκε σχετικά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, πρέπει να καταβάλει πρόστιμο, ενώ όσες χώρες δέχονται πρόσφυγες θα πρέπει να λαμβάνουν περισσότερα χρήματα από τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ. Γκέρινγκ-Έκαρντ εξέφρασε την άποψη ότι χώρες όπως το Αφγανιστάν δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ασφαλείς, επομένως δεν μπορούν να απελαύνονται πολίτες τους οι οποίοι φτάνουν στη Γερμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.