ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αντιπρόεδρος του VMRO: «Καμία αλλαγή στο Σύνταγμα – Η χώρα είναι η “Μακεδονία”»

Αντιπρόεδρος του VMRO: «Καμία αλλαγή στο Σύνταγμα – Η χώρα είναι η “Μακεδονία”»

«Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, η χώρα πρέπει να ονομάζεται Μακεδονία», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του εθνικιστικού σκοπιανού κόμματος VMRO, προδιαθέτοντας όσα θα ακολουθήσουν ακόμη και στην περίπτωση που επέλθει συμφωνία μεταξύ των κυβερνήσεων της Ελλάδας και των Σκοπίων, για την ονομασία των τελευταίων.

Ο Αλεξάνταρ Νικολόσκι μίλησε στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», εκφράζοντας τις προκλητικές του θέσεις, παρ’ ότι οι συνομιλίες με τη διαμεσολάβηση του ΟΗΕ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος που ίδρυσε ο Νίκολα Γκρούεφσκι υποστήριξε ότι δεν θα γίνει αποδεκτή καμία αλλαγή στο Σύνταγμα και τόνισε πως δεν συναινεί στις αλλαγές των ονομάτων και των δρόμων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, ως ένδειξη καλής θέλησης για την πρόοδο των συζητήσεων με την ελληνική πλευρά.

«Δεν βρίσκουμε κανένα αλυτρωτικό στοιχείο στο όνομα οποιουδήποτε χώρου η αντικειμένου στην χώρα μας. Δεν θεωρούμε ότι αυτά είναι η πηγή του προβλήματος. Αυτά είναι δικαιολογίες» πρόεσθεσε ο Νικολόσκι, μιλώντας στο ελληνικό κανάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.