Οργή στην Κύπρο από τη μειοδοτική στάση του Γ.Παπανδρέου- «Εχθρική προς τον Κυπριακό Ελληνισμό»

Οργή στην Κύπρο από τη μειοδοτική στάση του Γ.Παπανδρέου- «Εχθρική προς τον Κυπριακό Ελληνισμό»

«Ηχηρές» αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κύπρο η κίνηση του Γ.Παπανδρέου, να δώσει στον ηγέτη του «ψευδοκράτους» Μ.Ακιντζί πρόσκληση για τη Σοσιαλιστική Διεθνή, δίνοντας του έτσι βήμα, ώστε να εκφέρει τις ανθελληνικές του απόψεις.

Σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ καταδικάζει έντονα την ενέργεια του πρώην πρωθυπουργού. «Ο κ. Παπανδρέου, με τις πράξεις του, ενισχύει τις τουρκικές επιδιώξεις και μεθοδεύσεις» αναφέρει το ΔΗΚΟ και καλεί τον πρόεδρο της Σ. Διεθνούς να προβεί σε δημόσια διόρθωση.

Δείτε την ανακοίνωση του ΔΗΚΟ

«Ενάντια στο διεθνές δίκαιο και εχθρική προς την Κυπριακή Δημοκρατία και τον Κυπριακό Ελληνισμό, είναι η ενέργεια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Προέδρου της, Γιώργου Παπανδρέου, να προσκαλέσουν τον κατοχικό ηγέτη, Μουσταφά Ακκιντζί, σε εκδήλωση της οργάνωσης στη Νέα Υόρκη.

Όταν:

Ο Ερντογάν αποκαλεί την Κυπριακή Δημοκρατία, «εκλιπούσα»,

Ο Ακκιντζί προσπαθεί να αυτοπαρουσιάζεται ως «πρόεδρος κράτους»,

Η ψευδοκυβέρνηση των κατεχομένων εξαγγέλλει ότι θα «δασμολογεί» τα αγαθά που στέλλονται από τις ελεύθερες περιοχές στους ηρωικούς εγκλωβισμένους μας, επιδιώκοντας να δώσει στο παράνομο μόρφωμα την εικόνα κρατικής οντότητας,

ο κ. Παπανδρέου, με τις πράξεις του, ενισχύει τις τουρκικές επιδιώξεις και μεθοδεύσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταδικάζουμε έντονα την ενέργεια του Γιώργου Παπανδρέου και τον καλούμε να προβεί πάραυτα και δημόσια σε διόρθωση των πράξεων του, που στέλλουν λανθασμένα και επικίνδυνα μηνύματα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.