ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Είχα την εξάρτηση του τζόγου. Είδα το χάος, σταμάτησα. Είναι σαν ναρκωτικό»

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Είχα την εξάρτηση του τζόγου. Είδα το χάος, σταμάτησα. Είναι σαν ναρκωτικό»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον εθισμό που είχε με τον τζόγο.

Την πορεία της χώρας πώς τη βλέπετε;

Δεν τη βλέπω καθόλου καλά. Και το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως κάποιοι προέβλεψαν πριν από 50 χρόνια η Ελλάδα να γίνει γκαρσονιέρα. Αν έχει στηθεί τέτοιο σενάριο, είμαστε χαμένοι. Στο βιβλίο σας παραθέτετε τη ρήση του Τσόρτσιλ «Ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου αν σταματάς στον δρόμο και πετροβολάς τα σκυλιά που σε γαβγίζουν».

Την ακολουθήσατε;

Ναι. Δέχτηκα κριτικές πολύ άσχημες, έφαγα περιφρόνηση από κριτικούς και παραγωγούς, αλλά προσπέρασα και προχώρησα.

Έχετε τη φιλοδοξία της υστεροφημίας;

Καθόλου.

Τι θέλετε να μείνει από εσάς;

Η δουλειά μου.

Και μέσα από δουλειά 50 χρόνων τι ακριβώς;

Δεν με απασχολεί. Το εννοώ. Αν πεθάνεις, τι να σε ενδιαφέρει;

Το μεγαλύτερο ελάττωμα σας ποιο είναι;

Η ευκολοπιστία μου. Τώρα έχω πονηρέψει!

Πάθη έχετε;

Έπαιζα τυχερά παιχνίδια.

Χάσατε λεφτά;

Όσα μπορεί να χάσει κάποιος παίζοντας.

Ποιο κενό αναπλήρωνε ο τζόγος;

Δεν ξέρω αν αναπλήρωνε κενό. Είχα την εξάρτηση του τζόγου. Κι όταν είδα το χάος, σταμάτησα. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό.

Πού διοχετεύσατε έκτοτε την αδρεναλίνη σας; Στο γράψιμο. Στη σκηνή. Ή έχετε αγαπήσει περισσότερο;

Τη μάνα μου. Ήταν για μένα ένα κομμάτι ενσωματωμένο στην ψυχή μου. Αυτό μετά μεταφέρθηκε στα δυο παιδιά μου. Στην αρχή ήμουνα στραβάδι, δεν ήμουνα ο τύπος του οικογενειάρχη. Αλλά μετά τα παιδιά μου τα λάτρεψα. Όλα τα άλλα ήταν διασκέδαση και πάθη.

Πηγή: Έθνος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.