Selena Gomez: Η νέα πλαστική επέμβαση είναι πλήρως…ορατή

Selena Gomez: Η νέα πλαστική επέμβαση είναι πλήρως…ορατή

Η νέα πλαστική επέμβαση της Selena Gomez είναι πλήρως ορατή!

Μελετώντας και έχοντας ενασχόληση τόσα χρόνια με τις αδερφές Kardashian έχουμε πια μάθει να ξεχωρίζουμε πότε μία star επισκέπτεται τον πλαστικό της και ξαπλώνει στο χειρουργικό τραπέζι. Από την Kim Kardashian, μέχρι και την Kendall Jenner, όλες έχουν κάνει το κατιτίς τους και πλέον μπορείς να το δεις μόνη σου συγκρίνοντας παλιές φωτογραφίες.

Κι ενώ σχετικά πρόσφατα πληροφορηθήκαμε –και φαίνεται άλλωστε- πως η Kylie Jenner αφαίρεσε τα εμφυτεύματα που είχε στα χείλη της, μία ακόμη star αποφασίζει να κάνει την αλλαγή και να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι και όχι δεν ανήκει στην οικογένεια Kardashian.

Ο λόγος για την Selena Gomez, η οποία εμφανίστηκε στο Instagram σε μία πρόσφατη ανάρτηση της με ένα αρκετά μεγάλο στήθος, από αυτό που την είχαμε συνηθίσει έως σήμερα. Αν κάνεις ένα γρήγορο scroll στο timeline της θα δεις κι εσύ πως η διαφορά στο πριν και το μετά κάνει «μπαμ». Η 26χρονη τραγουδίστρια στην εν λόγω φωτογραφία παρατηρήσαμε φοράει ένα μαύρο strapless μπλουζάκι το οποίο τόνιζε το υπέρ του δέοντος φουσκωμένο στήθος της.

Εάν πάλι πέφτουμε τόσο έξω και το αποτέλεσμα αυτό είναι κάποιου θαυματουργού σουτιέν, τότε παρακαλούμε τη Selena να μας δώσει σαφής οδηγίες από που το πήρε κι έχει αυτό το αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.