Διασκέδαση για λίγους στη Μύκονο: Ελάχιστη κατανάλωση… 15.000 ευρώ για ένα πρώτο τραπέζι στη συναυλία του Βέρτη

Και προκαταβολή τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρωθεί η κράτηση

Διασκέδαση για λίγους στη Μύκονο: Ελάχιστη κατανάλωση… 15.000 ευρώ για ένα πρώτο τραπέζι στη συναυλία του Βέρτη

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης πρόκειται να εμφανιστεί σήμερα στη Μύκονο και ειδικότερα στην παραλία του Ορνού στο beach bar restaurant «Pasaji» ωστόσο το αντίτιμο για εκείνους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παραβρεθούν είναι «τσουχτερό».

Η σειρά των πρώτων τραπεζιών έχει μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση.

Τι πιστεύετε ότι σηματοδοτούν για τους θεσμούς της Εκκλησίας και της Δικαιοσύνης η βάπτιση των gay στην Βουλιαγμένη και η αποφυλάκιση Λιγνάδη;

  • Εκσυγχρονισμό (4%, 654 Votes)
  • Ντροπή (18%, 3.060 Votes)
  • Αναβάθμιση (1%, 249 Votes)
  • Εξευτελισμό (76%, 12.875 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.838

Loading ... Loading ...

Φωτογραφίες από την εξέδρα -η μισή μέσα στο νερό- που θα τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης

vertis_mykonos___2_
vertis_mykonos___1_

Στη τιμή περιλαμβάνεται μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.

Ήδη τα πρώτα τραπέζια είναι sold out με Ισραηλινούς πελάτες που έρχονται από το Τελ Αβιβ ειδικά για τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα τους. image001

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίστοιχα ακριβές είναι και οι υπόλοιπες σειρές των τραπεζιών με τις τιμές να ξεκινάνε από 350 ευρώ το άτομο έως 850 ευρώ το άτομο. Οι διοργανωτές ζητάνε από το κόσμο να βρίσκεται στο παραλιακό μαγαζί στις 10 το βράδυ για να ξεκινήσει η διαδικασία του σερβιρίσματος με τον καλλιτέχνη να ανεβαίνει στη σκηνή περίπου δυο ώρες μετά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.