ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Πώς σχολίασαν Μπέζος-Φιλιππίδης τις δηλώσεις της Βιτάλη για τον Ρέμο και την Πάολα;

Βίντεο: Πώς σχολίασαν Μπέζος-Φιλιππίδης τις δηλώσεις της Βιτάλη για τον Ρέμο και την Πάολα;

Πώς σχολίασαν στο πρωινό του Αντ1 ο Γιάννης Μπεζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης τις αιχμηρές δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη σχετικά με τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα;

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρω1νό» ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, με αφορμή το ανέβασμα της αριστοφανικής κωμωδίας «Λυσιστράτη». Η Φαίη Σκορδά ζήτησε από τον Πέτρο Φιλιππίδη να σχολιάσει την αιχμηρή κριτική που είχε ασκήσει πρόσφατα η Ελένη Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα.

«Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι αλλά, κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι. Τίποτα δεν είναι.» ήταν η δήλωση της Ελένης Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο.

Όσο για την Πάολα, είχε πει: «Η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της… Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη, είπε: «Η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τους άλλους. Αυτή είναι δουλειά του κοινού».

«Έτσι είναι πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στη Βιτάλη!», είπε η Φαίη Σκορδά. Τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης της απάντησε: «Ο καθένας πρέπει να σέβεται τον άλλον. Δεν πρέπει να σεβόμαστε μόνο εμείς τη Βιτάλη, αλλά και η Βιτάλη πρέπει να σέβεται τους άλλους!».

Ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε ότι διαφωνεί ανοιχτά με την Ελένη Βιτάλη. «Εγώ διαφωνώ με τη Βιτάλη ανοιχτά. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν η Βιτάλη είναι καλή τραγουδίστρια. Αυτό θα το κρίνει ο χρόνος και ο κόσμος. Αυτά είναι δικές μας υποθέσεις και δεν αφορούν τον κόσμο! Τελείωσε! Εγώ έχω άποψη σε αυτό το πράγμα. Τελείωσε», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε: «Για να τελειώσουμε, επειδή ο Αντώνης είναι φίλος μου, θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος τραγουδιστής. Είναι η δική μου προσωπική άποψη!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.