Survivor: Δείτε γιατί ο Β. Καλλίδης έκλεισε την μύτη του όταν συνάντησε τους παίκτες του παιχνιδιού (φώτο, βίντεο)

Survivor: Δείτε γιατί ο Β. Καλλίδης έκλεισε την μύτη του όταν συνάντησε τους παίκτες του παιχνιδιού (φώτο, βίντεο)

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κέρδισε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor όχι μόνο την ασυλία, αλλά και γεύμα δια χειρός Βασίλη Καλλίδη.

Ο μάγειρας βρέθηκε στον Αγιο Δομίνικο και ετοίμασε το δείπνο του νικητή, ο οποίος επέλεξε να έχει μαζί του τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Το μενού που ετοίμασε ο Βασίλης Καλλίδης: Μιλκσέικ με παγωτό βανίλια και χυμό ανανά και βερίκοκου για καλωσόρισμα, σουβλάκι με γαρίδα και ανανά με γλυκόξινη σάλτσα,μπέργκερ με ανανά και πατάτες τηγανιτές και γλυκό με παγωτό και μπισκότα.

Η κίνηση του Βασίλη Καλλίδη, όμως, όταν συνάντησε τους Μαχητές να κλείσει τη μύτη του, σχολιάστηκε στα social media και η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για αυτό, στην τηλεφωνική τους επικοινωνία.

«Ξέρεις τι μου έκανε μεγάλη εντύπωση; Σε είδαμε όταν σε πλησίασαν κάπως τα παιδιά, να πιάνεις κάπως λίγο τη μύτη σου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ξάφνιασε τον μάγειρα.

«Τυχαίο θα ήταν μάλλον. Ούτε καν το κατάλαβα. Μου το ρωτάς και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Τι εννοείς ότι τα παιδιά μύριζαν; Τώρα τι κουβέντα είναι αυτή; Ντρέπομαι λίγο. Τα παιδιά ήταν ευγενέστατα, ευδιάθετα» απάντησε ο Βασίλης Καλλίδης.

Δείτε το βίντεο

Ο Βασίλης Καλλίδης φαίνεται πως απόλαυσε τις διακοπές του στον Αγιο Δομινίκο και δεν σταμάτησε να «ανεβάζει» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο, δείχνοντας πόσο υπέροχα περνάει.

https://www.instagram.com/p/BVxitBknmCb

https://www.instagram.com/p/BVxjKnaHxo2

https://www.instagram.com/p/BVyteNHneID

https://www.instagram.com/p/BVxpfQsnPf-

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.