ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

ΣτΕ: Αναβολή για τις 4 Μαΐου η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες

ΣτΕ: Αναβολή για τις 4 Μαΐου η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες

Νέα ημερομηνία συζήτησης στην Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας, των αιτήσεων που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΝΤ1, Alpha, ΣΚΑΪ, Star και Mega και η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) για τις τηλεοπτικές άδειες ορίστηκε η 4η Μαΐου 2018.

Οι αιτήσεις επρόκειτο να συζητηθούν στις 2 Μαρτίου , ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη η αναβολή καθώς δεν έχουν σταλεί από το αρμόδιο υπουργείο διευκρινιστικά τεχνικά στοιχεία που έχουν ζητηθεί από το ΣτΕ και συγκεκριμένα οι τεχνικές προδιαγραφές καθορισμού του αριθμού των αδειών που χορηγήθηκαν .

Όπως αναφέρουν οι εισηγητές της υπόθεσης η αναβολή δόθηκε και για το λόγο ότι ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA δεν συμμετείχε στην διαδικασία αδειοδότησης και υπάρχει το ενδεχόμενο τερματισμού λειτουργίας του, με απόφαση του ΕΣΡ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, η απόφαση του ΕΣΡ, προσθέτουν οι δύο εισηγητές, υπόκειται σε αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής στο ΣτΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.