ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φουσίν: Το νέο… «φονικό όπλο» της αστυνομίας της Ταϊβάν (φωτό, βίντεο)

Φουσίν: Το νέο… «φονικό όπλο» της αστυνομίας της Ταϊβάν (φωτό, βίντεο)

Δεν χρειάζονταν τίποτε άλλο στη «Δημοκρατία της Κίνας». Καινούργιο «μυστικό όπλο» απέκτησε ένα αστυνομικό τμήμα στην Ταϊβάν, που βγάζει τους πάντες νοκ-άουτ με τη… γλυκιά του φατσούλα.

Πρόκειται για το μόλις ενός μηνός κουτάβι Φουσίν, που εκπαιδεύεται για να ενταχθεί στις αστυνομικές δυνάμεις της Νέας Ταϊπέι, ως λαγωνικό ανίχνευσης αίματος.

Αν και ο τίτλος της μελλοντικής δουλειάς του ακούγεται κάπως μακάβριος, το μικροσκοπικό λαμπραντόρ δεν δείχνει να ανησυχεί, αφού προς το παρόν περνάει τις περισσότερες ώρες τις ημέρας παίζοντας με τους εκπαιδευτές του, που δεν το χορταίνουν.

Από τότε που οι φωτογραφίες του έκαναν την εμφάνισή τους στη σελίδα του αστυνομικού τμήματος στο Facebook, ο Φουσίν (του οποίου το όνομα σημαίνει «τυχερό αστέρι») και τα τέσσερα αδερφάκια του έχουν προσελκύσει την προσοχή των τοπικών και των διεθνών ΜΜΕ, που αποκαλούν το κρεμ λαμπραντόρ «τον πιο χαριτωμένο σκύλο-αστυνομικό» στον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο για να κρίνετε μόνοι σας:

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.