ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Dunkirk»: Η νέα ταινία του Christopher Nolan (φωτό, βίντεο)

«Dunkirk»: Η νέα ταινία του Christopher Nolan (φωτό, βίντεο)

Η νέα ταινία του Άγγλου σκηνοθέτη Christopher Nolan, με τίτλο «Dunkirk»(Δουνκέρκη), είναι βασισμένη στην «Επιχείρηση Ντιναμό».

Πρόκειται για μια αποστολή διάσωσης 198.000 Βρετανών και 140.000 Γάλλων και Βέλγων στρατιωτών, οι οποίοι είχαν αποκοπεί από τις μονάδες τους και περικυκλωθεί από τους Ναζί στην βόρεια Γαλλία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

 

Η ταινία έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες, στις 21 Ιουλίου του 2017και επικεφαλής του καστ θα βρίσκεται ο Tom Hardy (The Revenant, Mad Max: Fury Road), ενώ την ομάδα συμπληρώνουν οι Mark Rylance (Bridge of Spies), Kenneth Branagh (Hamlet, Henry V), Cillian Murphy (Inception), James D’Arcy (Cloud Atlas), Jack Lowden, Aneurin Barnard, Fionn Whitehead, Barry Keoghan, καθώς και ο τραγουδιστής του διάσημου boyband One Direction, Harry Styles, ο οποίος κάνει το πρώτο του μεγάλο βήμα στον κινηματογράφο.

 

Την κινηματογράφηση του φιλμ έχει αναλάβει ο Hoyte van Hoytema (Interstellar, Spectre), τα οπτικά εφέ έχει επιμεληθεί ο Andrew Jackson (Mad Max: Fury Road), ενώ την μουσική υπογράφει ο Hans Zimmer (The Dark Knight Trilogy), ο μόνιμος συνεργάτης του Christopher Nolan.

Δείτε το trailer:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.