ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε το ξενοδοχείο στο Πάπιγκο που ψηφίσθηκε ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στη Νότια Ευρώπη (φωτό)

Δείτε το ξενοδοχείο στο Πάπιγκο που ψηφίσθηκε ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στη Νότια Ευρώπη (φωτό)

Περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων και επέλεξαν τους νικητές.

Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa του Κώστα Κεντέρη και της συζύγου του αποτέλεσε τον πρεσβευτή του Ελληνικού Ορεινού Τουρισμού στα Παγκόσμια Βραβεία World Luxury Hotel Awards 2017.

Σε μια φαντασμαγορική τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Kulm, στο St. Moritz της Ελβετίας, και καλύφθηκε τηλεοπτικά από το κανάλι France24, περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων και επέλεξαν τους νικητές.

180 luxury hotels από 80 χώρες συμμετείχαν στα παγκόσμια βραβεία World Luxury Hotel Awards, στις κατηγορίες ξενοδοχείων που προβάλλουν τα μοναδικά σημεία πώλησης καθώς επίσης και τους προορισμούς τους.

Το ελληνικό Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa διακρίθηκε και ψηφίσθηκε ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στη Νότια Ευρώπη. Το συγκρότημα των ιστορικών κτιρίων που συνθέτουν το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa βρίσκεται μέσα στην καρδιά του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Βίκου-Αώου και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, στα Ζαγοροχώρια.

Τα World Luxury Hotel Awards είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που ορίζεται ως τα Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας ανά την υφήλιο, επιλέγοντας τα κορυφαία ξενοδοχεία αναγνωρίζοντας τις παροχές παγκόσμιας κλάσης και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που παρέχεται στους επισκέπτες.

Ο θεσμός των Παγκόσμιων Βραβείων World Luxury Hotel Awards, που ιδρύθηκε το 2006, είναι το κορυφαίο επίτευγμα της βιομηχανίας πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρει διεθνή αναγνώριση τόσο στα ίδια τα ξενοδοχεία όσο και στις χώρες από όπου προέρχονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.