Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει στην Βόρειο Ιρλανδία η είδηση ότι μία μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία του μόλις 8 μηνών παιδιού της.

Η 29χρονη Raluca Tagani έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία με το ανατριχιαστικό της έγκλημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας, η 2 ετών κόρη γλίτωσε τη ζωή της. Όπως έγραψε ο επικεφαλής ερευνητής Chris Millar στο Twitter: «Το άλλο μικρό παιδί τραυματίστηκε κατά το περιστατικό και παραμένει στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή της περιγράφεται ως σταθερή».

Τραγικό πρόσωπο είναι ο πατέρας του μόλις 8 μηνών Liam, ο οποίος εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια του όταν έμαθε ότι είναι η μητέρα του παιδιού του αυτή που κατηγορείται για τον φόνο του.

Ο Liam O’Keefe, που ζει στην Αγγλία, ήταν να πάει στη Βόρεια Ιρλανδία για τη βάφτιση του μικρού, τώρα όμως πηγαίνει στο Μπέλφαστ για την κηδεία του.

Η ρουμανικής καταγωγής Tagani μπήκε και η ίδια στο νοσοκομείο πριν τη σύλληψή της. Το στίγμα της τραγικής υπόθεσης έδωσε η άλλη κόρη του Liam, από παλιότερη σχέση.

Η 26χρονη Lara O’Keefe δήλωσε: «Όταν έμαθε ότι ο Liam είχε πεθάνει, του έπεσε το τηλέφωνο και απλώς ούρλιαζε. Τον κρατούσα όσο έκλαιγε. Η αστυνομία και το ασθενοφόρο ήρθαν να ελέγξουν την κατάστασή του. Ο πατέρας μου είναι ένας μεγάλος άντρας και δεν δείχνει ποτέ τα συναισθήματά του. Το να τον βλέπω έτσι, ήταν τρομακτικό».

Ο William έχει 4 παιδιά από προηγούμενο γάμο. Τη Raluca τη γνώρισε στη Ρουμανία πριν από 3 χρόνια, πηγαίνοντας εκεί για διακοπές με φίλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!