(Αρχικό κείμενο 11:49) Νέα προθεσμία για να απολογηθεί για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης, για τον οποίο κατηγορείται πήρε ο Ρούμπεν Σεμέδο.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά» είπε ο κατηγορούμενος, εξερχόμενος του κτιρίου 9 της Ευελπίδων.

Την ίδια στιγμή ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του για ομαδικό βιασμό έλαβε προθεσμία για το πρωί της Παρασκευής.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή, αντιμέτωπος με κατηγορία που αφορά διακεκριμένη περίπτωση βιασμού, που τελέστηκε από δύο ή περισσότερους δράστες, για την οποία καλείται να απολογηθεί και ο 40χρονος που συνελήφθη χθες ύστερα από ένταλμα των Αρχών.

Η κατηγορία επιφέρει ποινή που μπορεί να φθάσει και τα ισόβια, καθώς ο ομαδικός βιασμός ή βιασμός από κοινού, όπως ορίζεται στον Ποινικό Κώδικα, θεωρείται, όπως και το βασικό αδίκημα, πράξη ειδεχθής με μεγαλύτερη ποινική απαξία.

Ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, υποστηρίζει ότι όσα αποδίδονται στον Σεμέδο δεν υφίστανται. Όπως δήλωσε δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία, καθώς το θύμα όχι μόνο δεν έφυγε μετά από τον καταγγελλόμενο βιασμό, αλλά παρέμεινε στον χώρο και αν δεν υπήρχε η καταγγελία της «θα έκαναν ακόμη βόλτες μαζί».

Σύμφωνα με τη 17χρονη, έπειτα από πάρτι σε κλαμπ στον Ωρωπό, βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή όπου αρχικά ο 40χρονος Νιγηριανός και εν συνεχεία ο ποδοσφαιριστής εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της, λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, τη βίασαν.

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα του ομαδικού βιασμού.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης κοπέλας στην αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, την παρέσυραν στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασαν.

Από την πλευρά του, ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία του βιασμού και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της ανήλικης κοπέλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει ότι η 17χρονη του απέκρυψε την ηλικία της, λέγοντας πως ήταν 19 ετών, αλλά και πως ότι συνέβη, ήταν με τη θέληση της.