Έκπληκτοι έμειναν όσοι πήγαν να αποτιμήσουν τις ζημιές μιας πυρκαγιάς σε ένα γηροκομείο της Ουάσινγκτον , όταν είδαν ότι υπήρχε ένας 74χρονος επιζών πέντε μέρες μετά.

Οι εμπειρογνώμονες ανακάλυψαν τον 74χρονο, όταν άκουσαν τις φωνές του ενώ ερευνούσαν το κτίριο. Ο άνδρας καθόταν μάλιστα στον καναπέ του δωματίου του και αντιμετώπιζε με χιούμορ την κατάσταση: «Όταν του είπαμε: “θα σε βγάλουμε έξω από εδώ», εκείνος απάντησε: «δεν πάω πουθενά», δήλωσε ο μηχανικός Άλιν Κίλσχαϊμερ σε τοπικά ΜΜΕ.

160 τρόφιμοι απομακρύνθηκαν από το γηροκομείο όταν ξέσπασε η φωτιά (Φωτογραφία: ΑΡ) 160 τρόφιμοι απομακρύνθηκαν από το γηροκομείο όταν ξέσπασε η φωτιά .

«Οι εργάτες τον βοήθησαν να καθίσει σε μια καρέκλα και τον έβγαλαν από το κτίριο», είπε η δήμαρχος της αμερικανικής πρωτεύοουσας Μίριελ Μπάουζερ. Ο 74χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Περίπου 160 τρόφιμοι του γηροκομείου απομακρύνθηκαν όταν ξέσπασε η πυρκαγιά την περασμένη Τετάρτη.

Μέσα στο χάος και τον πανικό εκείνων των στιγμών φαίνεται ότι οι πυροσβέστες παρέλειψαν να κοιτάξουν στο δωμάτιο του 74χρονου, είπε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής της Ουάσιγκτον, Γκρέγκορι Ντιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δήμαρχος διέταξε έρευνα για το περιστατικό.