Την βοήθεια ενός αστυνομικού, για να του σώσει την ζωή χρειάστηκε ένας 5χρονος στο Μεσολλόγι, που είχε καταπιεί ένα κέρμα.

Η μητέρα του μικρού παιδιού ήταν ανήμπορη να αντιδράσει όταν κατάλαβε ότι ο γιός της έχει καταπιεί ένα πενηντάλεπτο, που του κόλλησε στον λαιμό και απευθύνθηκε στους ενοίκους της πολυκατοικίας, όπου για καλή τύχη όλων, διέμενε αστυνομικός, ο οποίος γνώριζε πρώτες βοήθειες, σώζοντας το παιδί από πνιγμό.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και ο πρόεδρος της, Χρήστος Τέγας, με επιστολή τους εξέφρασαν συγχαρητήρια καθώς και ευγνωμοσύνη, προ τον συνάδελφός τους αστυνομικό. «Χάρη την ψυχραιμία και την ταχύτητα, έσωσε ένα 5χρονο από βέβαιο πνιγμό. Για την ακρίβεια το παιδί κατάπιε ένα πενηντάλεπτο και η μητέρα, ανήμπορη να το βοηθήσει απευθύνθηκε στους ενοίκους της πολυκατοικίας, όπου για καλή τύχη όλων, διέμενε στην πολυκατοικία ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που τύγχανε να έχει παρακολουθήσει και μαθήματα πρώτων βοηθειών. Ευτυχώς που η ανθρώπινη πλευρά ξεχωρίζει αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η επιστολή.