Μεγάλη επιχείρηση λιμενικού και αστυνομίας έλαβε χώρα στη Μύκονο με αρκετές συλλήψεις εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ναρκωτικών.

Η συνδυασμένη επιχείρηση ξεκίνησε κάτω από άκρα μυστικότητα σήμερα το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα όταν έληξε και η τελευταία έρευνα σε σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθησαν πάνω από δέκα άτομα ενώ μέσα στις κατοικίες που διέμεναν βρέθηκαν άγνωστες προς το παρόν ποσότητες όπλων και ναρκωτικών ουσιών.

Την επιχείρηση συντόνιζαν ο νέος επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Μυκόνου Φώτης Τζελέπης και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Λιμενικού Μυκόνου Νίκος Ζυγούρης.

Οι άνδρες που πήραν μέρος στην επιχείρηση φορούσαν κράνη πάνω στα οποία ήταν προσαρμοσμένες κάμερες και όλη η επιχείρηση έχει καταγραφεί και σε βίντεο.

Ο Τζελέπης που έχει στο ενεργητικό του σημαντικές επιτυχίες είναι αυτός που ανέλαβε να καθαρίσει την Μύκονο από τις συμμορίες των κλεφτών που αρπάζουν πανάκριβα ρολόγια από τα θύματά τους, τους ληστές που «χτυπάνε» βίλες, τους εμπόρους ναρκωτικών και τα παράνομα πάρτι σε βίλες του νησιού.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι στην επιχείρηση πήραν μέρος δεκάδες αστυνομικοί και λιμενικοί που επέστρεψαν στη βάση τους αργά το απόγευμα.