Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας, έκρινε ένοχο έναν προπονητή από την Αιτωλοακαρνανία για κατάχρηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας και του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών φυλάκισης με αναστολή, επιτήρηση και απαγόρευση προσέγγισης ή επικοινωνίας με την παθούσα.

Για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κρίθηκε αθώος, λόγω παραγραφής του.

Πρόκειται για συνταξιούχο προπονητή από το Αγρίνιο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Εγκαλούσα πρώην αθλήτριά του.

Η δικαστική διαδικασία που διήρκεσε τρεις ημέρες ολοκληρώθηκε νωρίτερα και αφού είχαν αγορεύσει τόσο η πολιτική αγωγή , ο δικηγόρος , Αναστάσιος Ντούγκας όσο και η υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο Χριστ. Παλιογιώργος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της την δεύτερη ημέρα της δίκης η Εισαγγελέας της Λευκάδας είχε προτείνει την πλήρη αθώωση του κατηγορούμενου.

Ο κατηγορούμενος προπονητής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δίκης άσκησε έφεση και θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Αγρίνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παθούσα αμέσως μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου ανακουφισμένη έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ιδιαίτερα συγκινημένη και δηλώνοντας δικαιωμένη για την μάχη που έδωσε.