Ένα βίντεο-σοκ που είδε το φως της δημοσιότητας απεικονίζει έναν 24χρονο άνδρα που πυροβόλησε κατά οχήματος στα Άνω Λιόσια όπου μέσα σε αυτό υπήρχαν παιδιά.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη με ένταλμα την Τρίτη 18 Απριλίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Ένα ακόμα πρωτοφανές περιστατικό βίας από αυτά που δείχνουν πως πλέον ο καθένας κάνει ότι του κατέβει χωρίς να φοβάται τις συνέπειες γιατί απλούστατα με το αστείο ποινικό σύστημα που έχει η χώρα δεν υπάρχουν σοβαρές συνέπειες.

">

Μετά την σύλληψη του 24χρονου, που οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα, εντοπίσθηκε σε σημείο περιμετρικά του σπιτιού του το πιστόλι με το οποίο έκανε τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για υπηρεσιακό πιστόλι που είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού τον Ιανουάριο στην Ηλιούπολη.

Σχετικά με το χρονικό της υπόθεσης, ο 24χρονος το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (13/4/23) μαζί με δύο συγκατηγορούμενους, ηλικίας 28 και 24 ετών, πυροβόλησαν κατά οχήματος στο οποίο επέβαινε ένας 32χρονος με τη σύζυγο και τα ανήλικα τέκνα του, έξω από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στα Άνω Λιόσια.