Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, εξετάζουν μια «περίεργη» υπόθεση αρπαγής, μετά την καταγγελία μιας μητέρας, σύμφωνα με την οποία η 15χρονη κόρη της απήχθη από έναν 22χρονο Αφγανό.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα, το κορίτσι έφυγε από το σπίτι τους το πρωί της Τρίτης και τα “ίχνη” του αγνοούνταν μέχρι χθες το απόγευμα, όταν εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας μαζί με τον αλλοδαπό.

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, όπου συνελήφθη ο Αφγανός, περιγράφει πώς ο 22χρονος κατάφερε να βάλει στο δωμάτιο την ανήλικη, με τους δύο να προσποιούνται τους μετανάστες.

«Ήταν βράδυ της Τρίτης όταν ήρθαν. Η κοπέλα μπήκε μέσα φορώντας μπούρκα. Είχε δεμένο το κεφάλι της με ένα μαντήλι. Εμείς νομίζαμε ότι ήταν μετανάστες. Την επομένη (ημέρα) καταλάβαμε τι συμβαίνει», λέει ο ίδιος και εξηγεί πως η 15χρονη ήταν αυτή που ειδοποίησε τη μητέρα της προκειμένου να πάει να την πάρει.

«Η μάνα όταν έφτασε εδώ γνώριζε ότι η κοπέλα είναι πάνω και σε ποιο δωμάτιο είναι μάλιστα. ‘Στο 702 είναι η κόρη μου’, έλεγε και μας είπε και το όνομα. ‘Είναι η κόρη μου πάνω, έχω καλέσει το Ανηλίκων’ και της είπα ‘αν όντως είναι, καλά κάνατε’», αναφέρει ο υπάλληλος του ξενοδοχείου επί της οδού Χαλκοκονδύλη.

Η 15χρονη κατέβηκε τελικά στη ρεσεψιόν μαζί με τον αλλοδαπό όπου τους περίμενε η μητέρα και οι Αστυνομικοί οι οποίοι έκαναν σωματικό έλεγχο στον 22χρονο.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Αφγανός είχε πάνω του ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, καθώς και 48 συσκευασίες για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

">

Ο 22χρονος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για Αρπαγή και για Παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!