Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 27χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε την 07-06-2022 στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά.

Πρόκειται για τον ΔΗΜΟΥ Πέτρο του Χρήστου, γεν. το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς, στις 7 Ιουνίου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, με χρήση σωματικής βίας, την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.