Ο τρίτος δράστης της επίθεσης στο Λονδίνο ήταν ο Ιταλο-Μαροκινός Γιούσεφ Ζάγμπα, σύμφωνα με πληροφορία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Corriere della Sera και επιβεβαίωσε η Scotland Yard.

Το 2016, οι ιταλικές αρχές εμπόδισαν τον Γιούσεφ Ζάγμπα να ταξιδέψει στην Συρία και ειδοποίησαν για τις κινήσεις του τις βρετανικές αρχές, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο Ζάγμπα βρισκόταν σε ιταλική λίστα παρακολούθησης υπόπτων για τρομοκρατική δράση.

Ο τρίτος δράστης γεννήθηκε στην πόλη Fez του Μαρόκου τον Ιανουάριο του 1995, και είχε Ιταλίδα μητέρα και Μαροκινό πατέρα.

Πριν λίγο η Scotland Yard ανακοίνωσε: «Αν και πρέπει να γίνει ακόμη η επίσημη αναγνώριση, οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τον 22χρονο Γιούσεφ Ζάγμπα από το ανατολικό Λονδίνο. Η οικογένεια του νεκρού έχει ειδοποιηθεί. Δεν ήταν αντικείμενο ενδιαφέροντος της αστυνομίας ή της MI5».

Ο 22χρονος Ιταλο-Μαροκινός Γιούσεφ Ζάγμπα

Αυτοί είναι οι δυο πρώτοι δράστες της διπλής επίθεσης στο Λονδίνο

Πρόκειται για τον 27χρονο πακιστανικής καταγωγής, γεννημένο στη Βρετανία Κουράμ Σαζάν Μπουτ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με παιδιά και και ζούσε στο Μπάρκινγκ, στο Ανατολικό Λονδίνο και τον 30χρονο Ρασίντ Ρεντουάν, ο οποίος ήταν καταγωγής Μαρόκου και Λιβύης και χρησιμοποιούσε επίσης το όνομα Ρασίντ Ελντάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!