Στην Αυστρία, η διεύθυνση εκπαίδευσης απέλυσε μια δασκάλα δημοτικού σχολείου, η οποία προσέφερε διαδικτυακά σεξουαλικές συμβουλές επί πληρωμή.

«Μια δασκάλα πρέπει διαρκώς να διασφαλίζει ότι η συμπεριφορά της δεν θέτει σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη του κόσμου στην άσκηση των καθηκόντων της», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Άνω Αυστρίας (βόρεια).

Μέσω σελίδων που διατηρούσε σε Facebook και TikTok, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Πάπισσα του Οργασμού», η 47χρονη προσέφερε -με το αζημίωτο- συνεδρίες που απευθύνονταν σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 40-65 ετών, με στόχο να αποκτήσουν «εκρηκτική σεξουαλική ζωή» με χαρακτηριστικό τούς «πολλαπλούς οργασμούς».

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα «Oberösterreichische Nachrichten», η 47χρονη ισχυρίζεται ότι απολύθηκε χωρίς προειδοποίηση, πριν από τα Χριστούγεννα, από το δημόσιο σχολείο όπου δίδασκε 15 ώρες την εβδομάδα.

Η διεύθυνση του σχολείου τής είχε ζητήσει να επιλέξει μεταξύ αυτών των δύο «ασυμβίβαστων» δραστηριοτήτων της. Εκείνη αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι «δεν έκανε κάτι κακό», όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο την αυστριακή εφημερίδα.

Δεν εμφανιζόταν γυμνή σε αυτές τις συνεδρίες, εξήγησε, ενώ υπογράμμισε πως είναι «σοβαρό θέμα» ότι το σεξ παραμένει «ταμπού» στις μέρες μας και εξέφρασε την ελπίδα η περίπτωσή της να αποτελέσει αφορμή για συζήτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την απόλυσή της, η 47χρονη δασκάλα σκοπεύει τώρα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.