Δύσκολες ώρες πέρασε ο Νεϊμάρ και η πρώην σύντροφός του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, αφού διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι της Μπιανκάρντι και έψαχναν τη νεογέννητη κόρη της.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η Μπρούνα Μπιανκάρντι έλειπε εκείνη τη στιγμή από τη σπίτι της και είχε μαζί της και την ενός μηνός κόρη της, πατέρας της οποίας είναι ο Νεϊμάρ, ήταν όμως εκεί οι γονείς της.

Οι διαρρήκτες τούς έδεσαν προκειμένου να ψάξουν με την άνεσή τους το σπίτι, έχοντας ως στόχο τη νεογέννητη κόρη του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος φυσικά ενημερώθηκε από την αστυνομία για όλα όσα έγιναν.

Ήδη, μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός υπόπτου, ο οποιος μένει στο συγκρότημα κατοικιών που διαμένει η Μπιανκάρντι και φέρεται να είναι αυτός που βοήθησε τους διαρρήκτες να μπουν στο κτίριο.

«Η Αστυνομία της Κότια διερευνά ληστεία σπιτιού που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (07/11). Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ένοπλοι μπήκαν στην κατοικία και έδεσαν τα θύματα ηλικίας 50 και 52 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ύποπτοι έκλεψαν τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα. Επί της πράξης συνελήφθη ένας 20χρονος. Ήδη εντοπίστηκε ο δεύτερος δράστης και συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του τρίτου, καθώς και της σύλληψής τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.