Σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να απήγαγε ένα ανήλικο κορίτσι που γνώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 37χρονος κράτησε στο σπίτι του την έφηβη κοπέλα παρά την θέλησή της, την νάρκωσε και την βίασε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος του North Port, ο David Bunn γνώρισε την ανήλικη στο διαδίκτυο και έφερε την ανήλικη στην κατοικία του.

Το θύμα δεν επέστρεψε στο σπίτι και η αστυνομία έμαθε ότι μπορεί να βρισκόταν με τον Bunn, όπως λέει το truecrimedaily.com.

">

«Τέρατα όπως αυτό είναι πραγματικά και είναι πιο κοντά από ό,τι φαντάζεστε»

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στο σπίτι του στην Kenwood Drive. Ο Bunn αρχικά αρνήθηκε ότι το κορίτσι ήταν εκεί, αλλά οι αστυνομικοί τελικά την βρήκαν μέσα. Το θύμα φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι είχε ναρκωθεί και κακοποιηθεί σεξουαλικά. Ο Bunn φέρεται επίσης να μην την άφηνε να φύγει από το σπίτι του.

Η αστυνομία τον συνέλαβε με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, της παρεμπόδισης της επιμέλειας ανηλίκου και της απαγωγής. Οι υπάλληλοι τον έβαλαν στη φυλακή της κομητείας Sarasota στις 8 Απριλίου, όπου παραμένει υπό κράτηση χωρίς εγγύηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αρχηγός της αστυνομίας του North Port, Todd Garrison, δήλωσε: «Παρακαλείστε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να παρακολουθείτε με ποιους μιλούν τα παιδιά σας στο διαδίκτυο ή να τα κρατάτε μακριά από αυτό εντελώς. Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά τέρατα όπως αυτό είναι πραγματικά και είναι πιο κοντά από ό,τι φαντάζεστε».