Το ρωσικό μέσο ενημέρωσης Verstka αναφέρει ότι θα κατασκευαστεί στρατόπεδο στην περιοχή Μογκίλεφ της Λευκορωσίας για να φιλοξενήσει τους μαχητές της Wagner. 

Το ρωσικό ΜΜΕ αναφέρει ότι το στρατόπεδο θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 8.000 μαχητές της Wagner. Κάτι που σημαίνει ότι η Ουκρανία θα έχει έναν ετοιμοπόλεμο και έμπειρο στρατό στα βόρεια σύνορά της, κάτι που θα την αναγκάσει λογικά να στείλει περισσότερους άνδρες στα συγκεκριμένα εδάφη, ώστε να αποτραπεί κάποια απόπειρα εισβολής.

">

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες έφτασαν στη Λευκορωσία και τα  πρώτα ρωσικά πυρηνικά, όπως είχε ανακοινώσει και ο πρόεδρος Β.Πούτιν. 

Να θυμίσουμε ότι προσφάτως και μετά τη λήξη της ανταρσία του Γεβγκένι Πριγκόζιν, οι Βρετανοί υποστήριξαν ότι η μετακόμιση της Wagner στην Λευκορωσία μπορεί να είναι πηγή ανησυχίας για το Κίεβο. 

Και αυτό διότι η Ουκρανία θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπη με μια νέα επίθεση από εδάφη της Λευκορωσίας αν οι στρατιώτες της Wagner ακολουθήσουν τον ηγέτη τους, Γιεβγκένι Πριγκόζιν, στη χώρα, όπως ανέφερε ο Βρετανός στρατηγός λόρδος Ρίτσαρντ Τάνατ.

«Φαίνεται ότι ο Πριγκόζιν εγκατέλειψε τη μάχη για να πάει στη Λευκορωσία, αλλά θα είναι αυτό το τέλος του και της Wagner; Το γεγονός ότι πήγε στη Λευκορωσία θεωρώ ότι είναι πηγή ανησυχίας», δήλωσε ο πρώην γενικός επιτελάρχης της Βρετανίας, λόρδος Ρίτσαρντ Τάνατ μιλώντας στο Sky News.