Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Ρωσία ο θάνατος της κόρης του Ρώσου φιλοσόφου και συνεργάτη του Β.Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν από έκρηξη στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του κινήματος Russky Gorizont ο οποίος ήταν γνωστός της οικογένειας της Ντάρια Ντούγκινα, όπως ήταν το όνομα της γυναίκας, η έκρηξη σημειώθηκε «όταν το αυτοκίνητο βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο Mozhaiskoye κοντά στο χωριό Bolshiye Vyazemi. Το αυτοκίνητο αμέσως μετά έπιασε φωτιά».

«Οι φλόγες αγκάλιασαν αμέσως το αυτοκίνητο. Η ίδια έχασε τον έλεγχό του επειδή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας» περιέγραψε τη στιγμή του δυστυχήματος ο Κρασνόφ μιλώντας στο Tass.

O ίδιος υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Ντούγκινα ανήκε στον πατέρα της και γι’ αυτό εκτίμησε ότι στόχος της έκρηξης ήταν είτε ο Αλεξάντερ Ντούγκιν είτε και οι δύο τους, πατέρας και κόρη.

«Το αυτοκίνητο ήταν του πατέρα της. Η Ντάρια οδηγούσε άλλο αυτοκίνητο αλλά σήμερα βρέθηκε στο τιμόνι του οχήματος του πατέρα της και ο Αλεξάντερ κινήθηκε χωριστά» είπε χαρακτηριστικά ο Κρασνόφ, όπως μεταδίδει το CNN.

Βίντεο φέρεται να δείχνει τον Αλεξάντερ Ντούγκιν σε κατάσταση σοκ μετά την έκρηξη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για το δεύτερο άτομο που αφήνει να εννοηθεί ότι στόχος της έκρηξης ενδεχομένως να ήταν ο Ντούγκιν καθώς το ίδιο είχε υποστηρίξει, ακόμα πιο ξεκάθαρα, και ο επικεφαλής του DPR στο Ντονέτσκ «δείχνοντας» προς την Ουκρανία.