Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα, τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πουν αρχικά πως ουδέποτε ήρθαν σε επικοινωνία με τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Επιπλέον θα ισχυριστούν πως εκείνες τις ημέρες μοίραζαν, με το γνωστό πλέον λευκό βαν, φυλλάδια για τις υπηρεσίες της εταιρείας, μάλιστα διατηρούν ένα ημερολόγιο που αναφέρεται η εργασία αυτή, συν ορισμένα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει με τους υπόλοιπους υπαλλήλους της εταιρείας, μέσω των οποίων φαίνεται να συνεννοούνται για το πώς θα συνεχίσουν το μοίρασμα των φυλλαδίων.

Κατόπιν, υπάρχει μόνο μία κάμερα που έχει καταγράψει το πέρασμα του λευκού βαν στην οδό Μεγίστης, την ημέρα του φόνου.

">

Η πυρκαγιά που φέρεται να συνδέεται με το έγκλημα

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είχε αναφερθεί πυρκαγιά σε ένα αυτοκίνητο που είχε συνδεθεί με το έγκλημα και τώρα δεν αναφέρεται πουθενά.

Σε ό,τι αφορά την ανάρτηση στο Facebook λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ όπου έγραφαν «Καλή αρχή» θα υποστηρίξουν πως δεν είχε καμία σχέση με τον φόνο, αλλά επρόκειτο για ένα νέο βαν που είχε αποκτήσει η εταιρεία καθαρισμού.