Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ακολούθησαν συγκλονιστικές στιγμές μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Αλί Σαμπαντζί όταν το ταχύπλοο του προσέκρουσε σε βράχια στη Λέρο.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το ταχύπλοο οδηγούσε ο ίδιος ο Τούρκος μεγιστάνας, ωστόσο – σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ- επέβαινε και ο καπετάνιος, ο οποίος καθόταν στο πίσω μέρος με τους γιους του Σαμπαντζί, Εμρέ και Καάν. Ο καπετάνιος ήταν ο πρώτος που είδε τα βράχια, πέταξε τα παιδιά στη θάλασσα και μετά πήδηξε και ο ίδιος. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, το ταχύπλοο προσέκρουσε στα βράχια και αναποδογύρισε.

Τα παιδιά τους, έφεραν τον Αλί Σαμπαντζί και την Βουσλάτ Ντογάν στην επιφάνεια της θάλασσας και ο καπετάνιος έλεγξε τον σφυγμό τους και διαπίστωσε ότι ήταν ζωντανοί.

Εκτός από το ελληνικό Λιμενικό, στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχε και ο ιδιοκτήτης της ABC Holding, επιχειρηματίας Μεχμέτ Μπασέρ, από τα Άδανα.

Διασωληνωμένος με σοβαρά τραύματα ο Αλί Σαμπαντζί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αλί Σαμπαντζί διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο της Λέρου, αφού υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης σπλήνας, ενώ φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα του. Η σύζυγος του, χειρουργήθηκε στο πηγούνι, καθώς τη στιγμή της πρόσκρουσης χτύπησε σε τζάμι, της μπροστινής πλευρά του ταχύπλοου.