Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αθηνών, με οδηγό τα καρέ από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του κεντρικού καταστήματος της Rolex, βρίσκονται «μια ανάσα» από τους δράστες της «χρυσής» ληστείας και μάλιστα, ερευνούν τις σχέσεις τους με τη διεθνή ομάδα «Ροζ Πάνθηρες».

Μάλιστα ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων δείχνει τον αρχηγό των κακοποιών να περνάει μπροστά από το κατάστημα και να κατοπτεύει τον χώρο.

Το καρέ που έρχεται στη δημοσιότητα, είναι από το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο φαίνονται τα χαρακτηριστικά του.

">

Πλέον οι έρευνες έχουν μπει στην τελευταία φάση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο που έχουν εκπονήσει οι ειδικοί, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Να υπενθυμιστεί πως η «ληστεία του αιώνα» με την αρπαγή 23 Rolex αξίας άνω του μισού εκατ. ευρώ, έγινε παραμονές Χριστουγέννων στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί αποτυπώνει βήμα-βήμα το πώς έδρασε η συγκεκριμένη συμμορία διαθέτοντας βαρύ οπλισμό και συγκεκριμένο modus operandi αλλά και τα τρία λάθη που έκαναν οδηγώντας τα «λαγωνικά» της Ασφάλειας στα ίχνη τους.