Μια 43χρονη μπήκε στο γραφείο του διευθυντή του Δημοτικού σχολείου όπου φοιτά ο γιος της στην Κάτω Αχαΐα την ώρα που γινόταν ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά και έκλεψε το πορτοφόλι μιας 34χρονης! Μάλιστα, έκανε αγορές με την τραπεζική κάρτα της!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και η δράστιδα παρέδωσε το κλεμμένο πορτοφόλι περιείχε μικρό χρηματικό πόσο, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Μάλιστα, ομολόγησε ότι έκανε συναλλαγές σε δυο καταστήματα χρησιμοποιώντας μια από τις κάρτες. Η 43χρονη συνελήφθη και σε βάρος της ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών άσκησε δίωξη για κλοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης εξιχνίασαν μια παρόμοια κλοπή, που είχε γίνει τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ο 28χρονος που την διέπραξε, έκλεψε το τσαντάκι ενός θαμώνα νυχτερινού κέντρου που είχε μέσα χρήματα και τραπεζική κάρτα και την χρησιμοποίησε για να κάνει αγορές. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.