Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 28χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές.

Πρόκειται για τον Κραβαρίτη Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση με πρόσωπο που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση της φερόμενης ασέλγειας εις βάρος τετράχρονου αγοριού είχε σοκάρει το Αγρίνιο στις αρχές του τρέχοντος έτος.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που είχε κάνει τότε το agrinionews, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και το γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του.

Η 52χρονο ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι. Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του.

Στη συνέχεια απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!