Δύο ανήλικοι ηλικίας 15 και 16 ετών, με την καθοδήγηση ενός ενήλικα, εισέβαλαν σε δύο σπίτια και δύο επιχειρήσεις στο διάστημα από τις 23 Σεπτεμβρίου ως και την περασμένη Τετάρτη, σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας.

Τα στοιχεία των τριών δραστών ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας που εξιχνίασαν τις διαρρήξεις, τους εντόπισαν και τους προσήγαν για προανάκριση, η οποία ερευνά τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.

Από τα δυο καταστήματα και τα δυο σπίτια, οι τρεις νεαροί είχαν αρπάξει συνολικά 810 ευρώ, δυο τηλεοράσεις, μια συλλογή παλαιών κερμάτων αξίας 1.000 ευρώ, ένα κρητικό μαχαίρι, ένα λάπτοπ, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, δυο ηλεκτρονικά ρολόγια και διάφορα προϊόντα, αξίας 150 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς σε ένα σημείο όπου είχε αποκρύψει μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών δραστών για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και σε βάρος των γονέων των δυο ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.