Στους γονείς της άτυχης 42χρονης που δολοφονήθηκε από τον 38χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, δόθηκε με προφορική εντολή εισαγγελέα η προσωρινή κηδεμονία των δύο ανήλικων τέκνων και στη συνέχεια μετά από εκθέσεις κοινωνιολόγων το Δικαστήριο θα αποφανθεί ποιος θα πάρει την επιμέλειά τους.

Να σημειωθεί πως η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να γραφτεί αύριο στη Θεσσαλονίκη με τις κηδείες της 42χρονης και του 38χρονου αστυνομικού που, αφού σκότωσε την μητέρα των παιδιών του, έστρεψε την κάνη του κυνηγητικού όπλου στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

">

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της 42χρονης αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στην περιοχή του Ωραιόκαστρου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εντός της ημέρας θα κηδευτεί και ο 38χρονος.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς του θύματος και του δράστη.

Η δολοφονία που «πάγωσε» το πανελλήνιο έγινε το πρωί της Τρίτης, περίπου στις 8.15, έξω από το διαμέρισμα του 6ου ορόφου που έμενε η γυναίκα με τα δυο παιδιά τους, στην οδό Κομνηνών, στην Καλαμαριά. Ο δράστης περίμενε να φύγουν τα δύο παιδιά με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια έφτασε έως τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας, έξω από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας.