Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Τρίτης (21/3) καθώς μια μητέρα 26 ετών από την Χαλκιδική πήρε το 3χρονο παιδί της και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν πολύ σοβαρά οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης, είναι η 26χρονη μητέρα να έφυγε με στενό της οικογενειακό πρόσωπο από τη Χαλκιδική, παίρνοντας μαζί της την 3 ετών κόρη της, λόγω προσωπικών διαφόρων με τον σύντροφό της.

Την εξαφάνιση της μητέρας και του παιδιού δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής, ο πατέρας της τρίχρονης και σύντροφος της 26χρονης.

Σύμφωνα με τον 32χρονο, η μητέρα έφυγε από το σπίτι στην περιοχή της Νικήτης το προηγούμενο βράδυ μαζί με το παιδί, χωρίς να τον ενημερώσει και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε ο Μαρτίν που εργάζεται στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Νικήτης, το ζευγάρι τελευταία αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα. Ο ίδιος συνάντησε την 26χρονη με το παιδί της και τον πατέρα της – ο οποίος είχε έρθει οδικώς από τη Γαλλία – την περασμένη Παρασκευή στην αυλή του σπιτιού τους.