Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας της Γερμανίδας τουρίστριας στο Νότιο Πήλιο, που παρότι αρχικά ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο, τελικά η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε τα δεδομένα, καθώς διαπιστώθηκε ότι πέθανε ύστερα από σφαίρα, που δέχτηκε πισώπλατα.

">

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, αλλά και του ατυχήματος, δηλαδή ο θάνατός της να προήλθε από «αδέσποτη» σφαίρα

Παράλληλα χθες κλήθηκαν εσπευσμένα τόσο ο σύζυγος ,όσο και οι κόρες της άτυχης γυναίκας για να δώσουν κατάθεση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι εις βάρος του συζύγου της Γερμανίδας άτυχης τουρίστριας, ενώ η 58χρονη φέρεται να δέχθηκε τη σφαίρα από απόσταση 25 μέτρων.

Η αρχική εκτίμηση ήταν, ότι η 58χρονη Γερμανίδα έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια, όταν έκανε διακοπές σε παραθαλάσσιο χωριό του Ν. Πηλίου και συγκεκριμένα στη Μηλίνα.

Η γυναίκα ήταν νεκρή 4 με 5 ώρες περίπου, έως ότου ο σύζυγος δηλώσει τον θάνατό της. Μεταφέρθηκε, από την παραλία της Μηλίνας του Ν. Πηλίου αρχικά στο Κ.Υ. Αργαλαστής, όπου διαπίστωσαν τον θάνατό της, αναφέροντας ότι οφείλονταν σε αιφνίδια αίτια.