Οικογενειακή υπόθεση ήταν η διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης σε περιοχές της Αθήνας. Θείος και ανηψιά ήταν το δίδυμο που συνέλαβε η  Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μετά από έφοδο που έκανε σε διαμέρισμα στους Αγίους Αναργύρους και εντόπισε 22 κιλά κοκαϊνης, αξίας 6 εκατ. ευρώ. 

Πρόκειται για έναν 48χρονο και την 29χρονη ανηψιά του, ωστόσο σύμφωνα με τους αξιωματικούς της αστυνομίας η υπόθεση έχει παρακλάδια που φτάνουν μέχρι τα καρτέλ της λατινικής Αμερικής.

Το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 28-11-2022 στην Αθήνα και στους Αγίους Αναργύρους, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 ημεδαποί, 29χρονη και 48χρονος, αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση-εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και για παράβαση του νόμου περί όπλων ο τελευταίος.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Κατόπιν των ανωτέρω, μετά από έρευνα στην κατοχή τους και στις οικίες τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• -22- κιλά και -843- γραμμ. κοκαΐνης
• -0,5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης