Ένας Πατρινός αστυνομικός που υπηρετεί στην Ικαρία, έσωσε ένα 16χρονο κορίτσι, που απειλούσε να πέσει στο κενό.

Πιο συγκεκριμένα ο ανθυπαστυνόμος Ηλίας Χριστόπουλος ο οποίος υπηρετεί στην Ικαρία ενώ στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στο Α.Τ. Παγκρατίου και την ομάδα ΔΙΑΣ στην Αθήνα. Το Α.Τ Ευδήλου Ικαρίας δέχτηκε τηλεφώνημα στις 10:05 το πρωί της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου για ένα ανήλικο κορίτσι 16 ετών το οποίο είχε ανέβει σε ένα ύψωμα 15 μέτρων προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως ο Πατρινός αστυνομικός μαζί με άλλους συναδέλφους του ξεκίνησαν για το σημείο. Σε λίγα λεπτά έφτασαν και αντίκρυσαν την ανήλικη να βρίσκεται στην άκρη του υψώματος έξω από τα κάγκελα. Ο Πατρινός ανθυπαστυνόμος χωρίς να το πολυσκεφτεί και επειδή φοβόταν ότι μέχρι να αφιχθεί όχημα της Πυροσβεστικής η νεαρή θα μπορούσε να πέσει, πέρασε γρήγορα πάνω από τα κάγκελα, στο στενό πρεβάζι και άρπαξε γερά την 16χρονη βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο αστυνομικός την σήκωσε στην αγκαλιά του και την παρέδωσε στους υπόλοιπους, οι οποίοι την τράβηξαν προς ασφαλές μέρος. Η παρ’ ολίγον αυτόχειρας μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Ο ανθυπαστυνόμος δέχθηκε δεκάδες συγχαρητήρια όταν γνωστοποιήθηκε η πράξη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!