Σοκάρει νέα καταγγελία για βιασμό μίας ανήλικης μαθήτριας 11,5 ετών στην Κατερίνη.

">

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα το βράδυ στις 9 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελίνας Διαμαντοπούλου στην εκπομπή “Check in στα Γεγονότα” με τη Βάσω Λυκουρίνου, η 11χρονη έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της Κατερίνης.

Ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά και πείθει το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει. Η μικρή πείστηκε από τα λόγια του φερόμενου ως δράστη και πήγε μαζί του. Μάλιστα, ο 30χρονος την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία όπου και την βίασε.

Η φίλη της όταν πέρασε αρκετή ώρα πήγε στη μητέρα της που ήταν μαζί τους στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της ανήλικης και οι Αρχές.

Ακολούθησε κινητοποίηση και εντοπίστηκε η 11χρονη μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη.

Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε». Ακολουθεί ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώνεται ότι το παιδί έχει βιαστεί.

Κάποιες ημέρες αργότερα η 11χρονη χρειάζεται να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!