Μία ακόμη απάτη μέσω διαδικτύου έρχεται «στο φως» με θύμα αυτή τη φορά έναν 29χρονο από το Ηράκλειο Κρήτης. Ο νεαρός άνδρας, λάτρης του Instagram, «χάρισε» 12.500 ευρώ σε άγνωστο που του υποσχέθηκε ότι θα τον κάνει influencer και πλέον έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η απάτη άρχισε να ξετυλίγεται το καλοκαίρι, όταν ο 29χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης έλαβε προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram. Εκεί ένας άγνωστος ζητούσε από τον νεαρό να του καταθέσει χρήματα με την υπόσχεση ότι σύντομα θα γινόταν γνωστός influencer.

Τελικά, ο νεαρός κατέθεσε σε τέσσερις διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού συνολικά 12.500 ευρώ σε διάστημα μόλις 25 ημερών.

Οι μέρες, ωστόσο, περνούσαν, και όταν ο 29χρονος δεν είχε νέα από τον άγνωστο που του έστειλε μήνυμα στο Instagram, αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη και προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστου για απάτη, ενώ σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς ο δράστης κατάφερε να πείσει τον 29χρονο να τον εμπιστευτεί και να του μεταφέρει χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!