(Ανανέωση αρχικού κειμένου 14:40) Ένα περιστατικό βαρβαρότητας σημειώθηκε σήμερα στις 10:00 το πρωί στο παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας, με έναν 76χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του μετά από διαπληκτισμό που είχε με έναν 48χρονο από το Καζακστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η λογομαχία ξεκίνησε ενώ ο 48χρονος βρισκόταν στη θάλασσα και ένιωσε να τον τσιμπάει το αγκίστρι από το καλάμι του 76χρονου ερασιτέχνη ψαρά.

Όταν o 48χρονος βγήκε από το νερό, φέρεται να πήγε στον 76χρονο και να τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι. Ο ηλικιωμένος έπεσε κάτω και ο δράστης της επίθεσης έφυγε με κατεύθυνση καφενείο στην οδό Δημοσθένους, στην Καλλιθέα.

Σχεδόν 10-15 λεπτά μετά το χτύπημα, ο 76χρονος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και κατέληξε.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που ανέλαβαν την προανάκριση, εντόπισαν και συνέλαβαν μετά από λίγη ώρα τον 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε πως προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα στον ηλικιωμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης της επίθεσης είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.